Syfte med tjänsten
Att stödja verksamheten med ett professionellt HR-arbete och därigenom bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål.

Om tjänsten
Som HR Partner kommer du vara ett nära och operativt stöd till chefer i HR frågor såsom: rekrytering, lönesättning, arbetsmiljöarbete, rehabiliteringsfrågor, tolkning av lagar och avtal, förhandlingar, kompetensförsörjning, chefsförsörjning, medarbetarsamtal, jämställdhets- och mångfaldsfrågor.

Vilket betyder att du ansvarar för att vi upprätthåller rätt kvalité i våra HR-processer. Att våra chefer och medarbetare är utbildade i våra HR-Processer. Att du håller dig uppdaterad med utvecklingen inom HR området.

Du kommer att bidra till att AP&T vid varje tidpunkt har kompetenta medarbetare för nuvarande och kommande arbetsuppgifter.

Du kommer självständigt och tillsammans med andra driva och leda HR projekt inom Sverige samt delta i koncerngemensamma utvecklingsprojekt

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra HR-processer och i detta arbete kommer du ha en viktig roll.

Din profil
Du har arbetat några år med liknade arbetsuppgifter och trivs med att arbeta med bredden i ovan ställda frågeställningar. Dina baskunskaper har du skaffat från Personalvetarprogrammet eller liknande utbildning. Då vi arbetar globalt är det viktigt att du talar och skriver engelska obehindrat, kunskaper i tyska är meriterande. Det är även meriterande om du har kunskaper inom löneadministration.

Du förstår vikten av att se våra chefer i organisationen som kunder och trivs med att arbeta med den service som det innebär. Vi vill vara i framkant inom våra områden och då krävs det att vi möter omvärldens krav och hela tiden arbetar med förändringar, därför är det viktigt att du trivs med att arbeta i en organisation som inte sitter still utan hela tiden vill framåt och bli bättre. Som person har du hög integritet, eget driv och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

I tjänsten rapporterar du till Director People Development.

Enligt ö.k. Sista dag att ansöka är 30/11 - ansök idag, urval sker löpande!

Så ansöker du
I denna rekrytering samarbetar vi med Speed Group. Ansök via www.speedgroup.se senast 30/11. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Cardell på telefon 033-722 59 30. Vi ser fram emot din ansökan!

Get in touch with AP&T