Medarbetare till vårt marknadsteam

En mässa i Kina, en produktpresentation i Ulricehamn eller en världsnyhet på vår webb. Som medarbetare i vårt marknadsteam får du arbeta med alla typer av kommunikation i de flesta kanaler, både lokalt och globalt. Ett fantastisk kul och mångsidigt jobb för dig med rätt bredd, erfarenhet och entusiasm.

Tillsammans med dina kollegor i Sverige, AP&T:s utländska dotterbolag och våra externa samarbetspartners svarar du för utveckling, produktion och genomförande av marknadsaktiviteter på olika nivåer. Du stödjer också vår interna organisation med till exempel presentationsmaterial och riktlinjer för kommunikation.

Du är en självgående, målinriktad och kvalitetsmedveten lagspelare som är van att genomföra både små och stora projekt med ansvar för budget och tidplan. Du håller koll på aktuella trender inom marknadsföring och är intresserad av att pröva ny teknik som kan hjälpa oss att nå våra mål på ett effektivt sätt. Du har eftergymnasial utbildning med marknadsföringsinriktning, erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (gärna från en internationell miljö), samt goda kunskaper i engelska. Kunskaper i tyska eller andra språk är en merit. Tjänsteresor förekommer.

Är du intresserad?

Skicka e-post eller ring Per Josefsson, telefon  070-831 75 27 , senast 12 januari 2018.

Get in touch with AP&T