Available Positions

Manager Design & Verification

Ulricehamn/Tranemo

Hos AP&T deltar du i att skapa lösningar som hjälper våra kunder blomstra och gör världen lite bättre. Samtidigt öppnar du dörren till intressanta vägar som leder till både professionell och personlig utveckling.

Hos AP&T kan du växa både som individ och tillsammans. Vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda många olika spännande utvecklingsmöjligheter, antingen du vill bli bättre på ett specifikt område som du redan brinner för eller prova något helt nytt. Men vi är också tillräckligt små och informella för att alla ska känna sig delaktiga och engagerade i vad vi skapar tillsammans. Vi är både ett litet storföretag och ett stort småföretag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som chef för Design & Verification kommer du:

 • Leda, följa upp och utveckla våra designavdelningar i Ulricehamn och Tranemo.
  • Vi jobbar med konstruktion inom mekanik, hydraulik, pneumatik, el, verktyg och systemkonstruktion.
  • Vår programmeringsavdelning jobbar med mjukvara till hydraulpressar, linjärrobotar, ugnar och liner. Driftsättning av robotar och ugnar ingår även i detta team.
  • Driftsättning av pressar har ett eget team som sköter driftsättningen både i Tranemo och hos kund.
 • Säkerställa att verksamheten arbetar så effektivt som möjligt samt att den möter och/eller överträffar satta mål gällande engagemang, kvalitet, kostnad och leveransprecision.
 • Under de närmaste åren kommer du att fokusera på förbättringsarbete, både när det gäller arbetsmetoder och kompetens med syftat att jobba mer enhetligt över hela produktionsavdelningen.

Du kommer att ha ansvar för ca 50 medarbetare, varav sex är direktrapporterande chefer. Vidare rapporterar du till Head of Production och ingår i produktionsledningen.

Kvalifikationer

Vi ser att du har följande kvalifikationer:

 • Eftergymnasial teknisk utbildning
 • 3-5 års arbetslivserfarenhet av konstruktion och/eller programmering, systemkonstruktion är meriterande
 • Erfarenhet av att driva förändringsarbete
 • 3-5 års erfarenhet av att leda en grupp
 • Erfarenhet av arbete i en internationell verksamhet är meriterande

Din profil

Som person är du förtroendeingivande och genom din goda kommunikationsförmåga skapar du framgångsrika relationer med olika målgrupper på olika nivåer.  Att coacha andra och bidra till dina medarbetares utveckling driver dig, tillsammans med att nå optimal kvalitet och effektivitet. Du har tidigare visat prov på ledarskap i förändring och är redo för en ny utmaning.

Du har ett starkt intresse för teknik då AP&T ligger i framkant för den tekniska utvecklingen för plåtformande processer. Samarbetet med utvecklingsavdelningen är viktig och du bör vara förtrogen med att omvandla en teknisk spec. till producerbar produkt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag med möjlighet att utveckla ditt personliga och professionella ledarskap. Du kommer att ha en individuell utvecklingsplan och kontinuerliga avstämningar med din närmaste chef. Utöver ovanstående erbjuds ett utmanande och varierande arbete med stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder. 

Som anställd på AP&T erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, tjänstepension samt flexibel arbetstid.

Har du frågor om tjänsten - kontakta rekryterande chef Morgan Svensson, morgan.svensson@aptgroup.com alt. 010-471 3890.

Läs mer om AP&T på  www.aptgroup.com/company/about-apt

Get in touch with AP&T