Som Verification Engineer på AP&T kommer du att arbeta med kompletta mekatroniska system för en mängd olika typer av maskiner. Detta är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom yrket och vara med på vår resa där vi levererar skräddarsydda lösningar till våra kunder. Du erbjuds en dynamisk roll med utmärkta möjligheter att utveckla din kompetens inom branschledande teknologi. Antar du utmaningen?

AP&T - ett familjärt bolag med världen som spelplan. Vi är ett globalt företag som ligger i absolut teknisk framkant - utan planer på att sakta ner! Med på fyra kontinenter är vi idag världsledande inom några av de många områden vi är verksamma inom. Våra produkter står för högkvalitativa produktionslösningar inom plåtformning med allt ifrån stand-alone pressar, transfer- och matningslösningar, pressverktyg till kompletta liner. Våra kunder återfinns inom Automotive, Ventilation, Vitvaror etc.

Trots att vi vuxit med rekordfart de senaste åren så kan vi med stolthet säga att vi lyckats behålla den familjära stämning vi haft från start. Som anställd hos oss får du en arbetsplats med god sammanhållning och en ledning som verkligen bryr sig om sina anställda. För dig som tycker om att hitta på saker utanför arbetstid så har vi en personalklubb som du kan gå med i! Mot en liten summa per tillfälle arrangerar vi roliga aktiviteter och står alltid för halva kostnaden. Med dig som vår nya kollega så kanske just dina favoritaktiviteter blir nästa klubbevent!

Arbetsuppgifter

Då många av våra kunder befinner sig på kontinenter som Europa, Sydamerika, Nordamerika samt i Asien kommer du att få besöka dessa för att justera mjukvara, lägga till funktioner samt sätta deras maskiner i drift. Det låter inte helt fel va?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driftsättning och Verifiering av Press-funktioner.
  • Felsökning och problemlösning gällande Press-funktioner.
  • Utveckling av press-funktioner tillsammans med programmerare.


Vem är du?

Har du ett genuint intresse för automation och en vilja att utvecklas - både kompetens- och karriärmässigt? Som Verification Engineer hos oss får du en spännande möjlighet att arbeta i en dynamisk roll med goda utvecklingsmöjligheter i varierande projekt mot internationella kunder.

Eftersom du kommer att jobba med hela system är det viktigt att du kan se både detaljer och helheten - och en analytisk förmåga är en förutsättning! För dig faller det sig naturligt att se möjligheter snarare än hinder. Teamwork värderas högt hos oss och därför önskar vi att du är en kommunikativ person som tycker om att samarbeta med andra.

Kvalifikationer:

  • Högskole- eller gymnasieutbildning inom automation, mekatronik, elektronik eller motsvarande.
  • Kunskap inom elektronik, du kan läsa och förstå el-scheman.
  • Kunskap inom maskin- och PLC-programmering.
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska.

Kunskaper inom mekanik, hydraulik och pneumatik samt S7, Simotion eller WinCC Flexible är meriterande.


Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Caroline Magnusson på 0703-167953 eller på caroline.magnusson@se.experis.com.

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Urval sker löpande, så tveka inte att söka redan idag!

Sista ansökningsdag är 31 mars..

Varmt välkommen med din ansökan!

Get in touch with AP&T