Hos AP&T deltar du i att skapa lösningar som hjälper våra kunder blomstra och gör världen lite bättre. Samtidigt öppnar du dörren till intressanta vägar som leder till både professionell och personlig utveckling.

Hos AP&T kan du växa både som individ och tillsammans. Vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda många olika spännande utvecklingsmöjligheter, antingen du vill bli bättre på ett specifikt område som du redan brinner för eller prova något helt nytt. Men vi är också tillräckligt små och informella för att alla ska känna sig delaktiga och engagerade i vad vi skapar tillsammans. Vi är både ett litet storföretag och ett stort småföretag.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en lagerarbetare till vårat lager i Ulricehamn.

I rollen kommer du att:

 • Arbeta med Godsmottagning och inleverans – På ett säkert sätt lasta av gods, säkerställa att kvalitetskontroller på utvalda produkter görs, samt säkerställa leveransens överensstämmande mot beställning.
 • Plocka och leverera rätt artikel, i rätt tid, i rätt kvalité, i rätt förpackning till såväl interna som externa kunder.
 • Boka frakter för leverans till rätt adress, levererat i rätt tid över hela världen.
 • Hålla rent och snyggt, samt utföra 5S på din arbetsplats och på hela lagret.
 • Utföra övriga inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi ser att du har följande kvalifikationer:

 • Erfarenhet från lagerarbete
 • Körkort
 • Truckkort
 • Traverskort
 • God datavana från exempelvis affärssystem, excel och fraktbokningar
 • Svenska, flytande i tal och skrift samt grundläggande/goda kunskaper i Engelska i tal och skrift

Din profil

Vi söker dig som har arbetat på lager tidigare, vi tror att du har viss erfarenhet från administrativa uppgifter och är van vid att använda dator som ditt arbetsredskap. Du hanterar stora värden och stora antal varför noggrannhet är mycket viktigt. Då lagret är hjärtat i verksamheten har du många intressenter och många kontaktytor både internt och externt. Rollen ställer krav på stresstålighet, förmåga att ha många bollar i luften och förmåga att arbeta i team. Du plockar och packar gods och rör dig hela tiden vilket gör att god fysik är ett krav.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag. Du kommer att ha en individuell utvecklingsplan och kontinuerliga avstämningar med din närmaste chef. Utöver ovanstående erbjuds ett utmanande och varierande arbete med stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder. 

Som anställd på AP&T erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, tjänstepension samt flexibel arbetstid.

Läs mer om AP&T på  www.aptgroup.com/company/about-apt

Sista ansökningsdag är 2019-08-17

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Anders Lippu, 0702-898947 alt anders.lippu@aptgroup.com

Get in touch with AP&T